Inkludering i idrettslag- workshop Trondheim

21. oktober inviteres alle idrettslag til workshop for inkludering i idrettslag. Obligatorisk for lag som mottar støtte for 2019.

Idrettsrådet i Trondheim og Trøndelag idrettskrets inviterer til seminar og workshop for inkludering.
Dato: 21.oktober
Tid: 1800-2100
Sted: Flatåshallen

MELD PÅ HER


Hvem er dette for?
Vi ønsker at frivillige og ansatte fra alle idrettslag, politikere, ansatte i offentlige etater som jobber med flerkulturelle og andre frivillige organisasjoner skal komme sammen her og bli kjent på tvers.

Idrettsrådet vil fortelle litt om hvordan vi jobber med inkludering og gå gjennom litt faktatall for Trondheim, fritidskortet og økonomi som barriere

Vi vil også snakke om idrettsrådets satsing på aktivitetsguide og idrettskontakter. Dette er viktige verktøy skal vi nå visjonen til norsk idrett om Idrettsglede for alle!

Vi har invitert Frivillighet Norge til å komme og holde en inkluderingsworkshop for oss. Det er et praktisk kurs for å hjelpe lag å komme i gang eller til å komme videre med inkludering av personer med etnisk minoritetsbakgrunn.

NB: Obligatorisk for alle klubber og lag som mottar eller skal søke midler til inkludering. Vi anbefaler at alle lag stiller med minst to personer, da det alltid er lettere når man skal komme hjem og jobbe i egen klubb etterpå. Alle idrettskontakter bør stille.

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift