Årets ildsjel i Trondheim 2019

Idrettsrådet ønsker innspill på kandidater til årets ildsjel i Trondheim 2019 fra våre klubber. Det er mange ildsjeler der ute som fortjener heder og oppmerksomhet for sin utrettelige innsats. Ung eller gammel- en ildsjel er en ildsjel!

Spillemiddelseminar 2019

Idrettsrådet i Trondheim i samarbeid med Trondheim kommune inviterer til Spillemiddelseminar 2019. Dato: 18.09.2019

Prioritering av anleggsbehov i Trondheim 2020-2021 - innspill.

Arbeidet med årets rullering av prioritetslista for anleggsbehov i Trondheim er iverksatt. Frist innspill er 20.sept. IRT avholder anleggsmøte med særkretser / særforbund på Idrettens Hus 5.sept kl 1730.

"Før kampen": Idretten møter politikere

1. september kl. 1500-1700 på Ranheim skole arrangeres «Før kampen» der idretten møter politikerne i forbindelse med kommune- og fylkestingsvalget 2019.

Søknadskrivekurs for idretten

Trøndelag idrettskrets og Idrettsrådet i Trondheim inviterer til skrivekurs for skriving av søknader mot ulike tilskuddsordninger

Kurs tilskudds og støtteordninger

Vi minner om kurs i tilskudds og støtteordninger 26.08.

Trøndelag fylkeskommunes inkluderingspris

I år deles Trøndelag fylkeskommunes inkluderingspris ut for første gang. Det gjøres mye godt inkluderingsarbeid rundt omkring i kommunen og denne prisen er en fin anledning til å verdsette dette arbeidet ekstra.

Søk midler til inkludering i idrettslag

Gikk ditt idrettslag glipp av muligheten til å søke midler til inkludering i idrettslag? Da kommer det en NY mulighet til å søke ordningen Inkludering i idrettslag nå. Søknadsfrist er 1.september

Idretten møter politikere

Hold av datoen: Idretten møter politikere søndag 1. september på Ranheim skole, kl 15. Her vil dere få anledning til å stille politikere fra de ulike partiene idrettslige spørsmål i forkant av kommunevalget! Mer informasjon og agenda kommer over sommerferien.

Hallfordelingsmøtet i Trondheim 2019-2020 ble avholdt 20. juni

Se info om vedtatt fordeling under.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift