Spillemiddelseminar 30.mai

Idrettsrådet i samarbeid med Trondheim kommune inviterer til spillemiddelseminar i Fylkeshuset onsdag 30.mai kl 1800.

Sommerfordeling idrettshaller Trondheim

Hallfordelingsgruppa vedtok i møte 12.april sommerfordeling idrettshaller i Trondheim gjeldende for perioden 1.mai - 27.aug.

Aktivitetsguider- døråpnere til idretten i Trondheim

Idrettsrådet søker nå en eller flere aktivitetsguider. Aktivitetsguiden skal være en døråpner mot alle idretter og idrettslag tilknyttet NIF i Trondheim. Målgruppen er barn og ungdom som ikke har eller ikke deltar i en idrettsaktivitet i dag. Det kan være barn av innvandrere, flyktninger, familier med lav inntekt, eller andre som føler at de trenger en aktivitetsguide til å hjelpe seg inn.

Gjør noe ekstra for å inkludere i idrettslaget? Søk tilskudd nå

Alle idrettslag i Trondheim som er tilknyttet NIF kan nå søke om tilskudd til idrettskontakt(er) i idrettslagene. Idrettskontaktens overordnede oppgave er å gjøre det enklere for barn/unge/foresatte å delta i idrettslaget.

Inkludering i idrettslag- tildeling 2018

43 klubber har for 2018 mottatt midler til inkludering i idrettslag i Trondheim. Se oversikt over hvem som er tildelt tilskudd. Det er fortsatt mulig å søke.

Årsmøte IRT 19.mars.

Årsmøtet i Idrettsrådet i Trondheim er gjennomført. Takk til alle fremmøtte, innleggsholdere og ikke minst de flotte musikantene fra Trondheim kommunale kulturskole. Varaordfører Ola Lund Renolen, president i Norges Idrettsforbund Tom Tvedt og generalsekretær i Norges Ishockeyforbund Ottar Eide holdt innlegg.

Hallfordeling og søknad kommunale gymnastikksaler, svømmebasseng og andre lokaler.

Søknadfrist for kommende sesong er 4.april

Kommunalt tilskudd drift og anlegg

Alle idrettslag i Trondheim som er medlem av Norges idrettsforbund kan søke om kommunalt tilskudd til idrett. Søknadsskjema for kommunalt tilskudd- drift og anlegg er åpnet med søknadsfrist 8. april

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift