PRIOR 2019-2020 Idrettens prioriteringsliste Trondheim

Idrettsrådet i Trondheim starter nå den årlige oppdateringen av idrettens prioriteringsliste.

Gikk ditt idrettslag glipp av muligheten til å søke Inkludering i idrettslag?

Da kommer det en NY mulighet til å søke ordningen Inkludering i idrettslag nå. Alle idrettslag i Trondheim kan søke midler til inkludering i idrettslag. Søknadsfrist er 3.september 2018.

Årets ildsjel i Trondheim 2018

Idrettsrådet ønsker nå innspill på kandidater til årets ildsjel i Trondheim 2018.

Dugnad til laget?

Miljøpakken søker etter gode hjelpere til gjennomføring av ulike arrangementer. Disse oppdragene egner seg godt for idrettslag som er på jakt etter dugnad.

Inkludering i idrettslag- tips fra idretten

Trøndelag idrettskrets og Idrettsrådet i Trondheim avholdt seminar for inkludering i idrettslag 4.juni. Her var det mange fremmøtte og det kom mange gode innspill til hvordan vi kan senke terskelen for å drive med idrett.

Trondheim kommunes idrettsstipend 2018

Trondheim kommune deler hvert år ut idrettsstipend til to gutter og to jenter i alderen 15 - 22 år, som er medlem i idrettslag/-organisasjoner i Trondheim. Er det noen i ditt idrettslag som bør søke? Søknadsfrist er 01. juli

Fordeling kunstis Trondheim 2018-19 - avholdt mandag 11.juni

Fordelingsmøte ble avholdt på Leangen hos Sør-Trøndelag ishockeykrets mandag 11.juni kl 1430-1615. Særkretser representerte sine idrettslag i Trondheim.

Seminar- Idrett for alle!

Trøndelag idrettskrets og Idrettsrådet i Trondheim inviterer til seminar 4. juni. Hva kan vi gjøre for å senke terskelen for å drive med idrett?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift