Årets ildsjel i Trondheim 2018

Idrettsrådet ønsker innspill på kandidater til årets ildsjel i Trondheim 2018. Det er mange ildsjeler der ute som fortjener oppmerksomhet!

PRIOR 2019-2020 Idrettens prioriteringsliste Trondheim

Idrettsrådet i Trondheim starter nå den årlige oppdateringen av idrettens prioriteringsliste.

Dugnad til laget?

Miljøpakken søker etter gode hjelpere til gjennomføring av ulike arrangementer. Disse oppdragene egner seg godt for idrettslag som er på jakt etter dugnad.

Inkludering i idrettslag- tips fra idretten

Trøndelag idrettskrets og Idrettsrådet i Trondheim avholdt seminar for inkludering i idrettslag 4.juni. Her var det mange fremmøtte og det kom mange gode innspill til hvordan vi kan senke terskelen for å drive med idrett.

Trondheim kommunes idrettsstipend 2018

Trondheim kommune deler hvert år ut idrettsstipend til to gutter og to jenter i alderen 15 - 22 år, som er medlem i idrettslag/-organisasjoner i Trondheim. Er det noen i ditt idrettslag som bør søke? Søknadsfrist er 01. juli

Fordeling kunstis Trondheim 2018-19 - avholdt mandag 11.juni

Fordelingsmøte ble avholdt på Leangen hos Sør-Trøndelag ishockeykrets mandag 11.juni kl 1430-1615. Særkretser representerte sine idrettslag i Trondheim.

Hallfordeling i Trondheim sesongen 2018-2019 avholdt

Hallfordelingsmøtet ble avholdt onsdag 30. mai.

Seminar- Idrett for alle!

Trøndelag idrettskrets og Idrettsrådet i Trondheim inviterer til seminar 4. juni. Hva kan vi gjøre for å senke terskelen for å drive med idrett?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift