Idrettsrådet avholder årsmøte 19.mars 2018

Varaordfører Ola Lund Renolen, president i Norges Idrettsforbund Tom Tvedt og generalsekretær i Norges Ishockeyforbund Ottar Eide vil holde innlegg. Det vil også bli flere flotte innslag fra elever ved Trondheim kommunale kulturskole underveis i programmet.

Kurs for idrettslag som søker tilskudd til drift og anlegg

Trondheim kommune i samarbeid med idrettsrådet inviterer idrettslag som vil søke tilskudd til drift og anlegg til kurs 8. mars.

Høringsmøte mva-kompensasjon til frivillige organisasjoner

Idrettsrådet i Trondheim inviterer alle idrettslag i Trondheim til møte om høring på revidert forskrift om merverdiavgiftskompensasjon til frivillige organisasjoner.

Innspill til morgendagens Trondheim- her må idretten delta!

Er du interessert i byutvikling i Trondheim? Vil du være med i et innbyggerpanel, eller vil du være vert for ditt eget gjestebud med tema byutvikling? Nå inviterer Trondheim kommune til dialog om byutvikling fram mot 2050.

Istid Leangen kunstisbane. Justerte treningstider og regler publikumstid.

Leangen kunstisbane har blitt er blitt et fantastisk aktivitetstilbud for Trondheims befolkning! I brukermøte 11.januar ble det besluttet noen mindre endringer i fordeling og samtidig åpnet for kølle og puck/ball i publikumstiden på indre bane fra 20.januar

Kong Ubus Parade. Trøndelag Teater inviterer idrettslag på scenen.

I forbindelse med forestillingen UBU inviterer Trøndelag Teater Trondheims befolkning til å være med på scenen i Kong Ubus parade.

Kreativ Workshop, fremtidens Leangen 25. januar 19-21

Leangen Bolig AS arbeider med nye boliger på travbanen og inviterer i samarbeid med IKEA til en gøy og inspirerende workshop inne på IKEA. Her kan man være med å påvirke hvordan det nye nærmiljøet kan bli i fremtiden. Workshopen starter kl. 19 i restauranten på IKEA, der de vil presenterer status på prosjektet.

Nyhetsbrev paraidrett (idrett for funksjonshemmede) i Midt-Norge - januar 2018

Gå ikke glipp av årets første nyhetsbrev paraidrett (idrett for funksjonshemmede) i Midt-Norge med nye kurs, arrangementer, temakvelder, treningstilbud, nyheter m.m.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift