Leif Lande- årets ildsjel i Trondheim 2017!

Leif får prisen for sitt utrettelige engasjement for idretten i Trondheim. Den 06. oktober vil han feires sammen med andre ildsjeler fra Trøndelag når Idrettens Hederskveld går av stabelen.

Nye Nidarøhallen - status utbygging. Konsekvenser for adkomst

Byggearbeidene er kommet godt igang og dette har betydelige konsekvenser for adkomst, parkering og tilgjengelighet garderober. Hovedinngangen stenger en periode fra 18.sept. Følg med på prosjektets nettside for detaljer.

Grasrotprisen

Norsk Tipping og Norges idrettsforbund skal dele ut 80.000 kroner til idrettslag som ønsker å gjøre noe ekstra for ungdomsidretten. Helt frem til 24. september kan idrettslag søke om Grasrotprisen.

Olympiatoppen Midt-Norge og Sunn Idrett arrangerer kveldsseminar for idrettsforeldre i Trondheim 28. september

Foreldrene er viktige støttespillere som vi trenger på laget for å spre riktig kunnskap og gode holdninger til idrettsungdommen. Derfor har Sunn Idrett og Olympiatoppen Midt-Norge nå gått sammen om å arrangere et kveldsseminar for idrettsforeldre. Trenere, studenter og andre interesserte er også velkomne til å delta.

Brukerundersøkelse Huseby idrettsanlegg

Trondheim kommune skal rehabilitere Huseby idrettsanlegg, som består av Husebyhallen og Husebybadet.

NIFs flyktningfond gjenåpnet

Norges idrettsforbund har gjenåpnet NIFs flyktningfond. To millioner kroner skal fordeles til idrettslag som ønsker å gjøre en forskjell for flyktninger i mottak. Søknadsfrist er 7.september.

Idrettsstipend for ungdom

Sør-Trøndelag fylkeskommune deler ut stipend til unge idrettsutøvere, trenere og tillitsvalgte innen idretten i alderen 15-22 år. Søkerne må være bosatt i Sør-Trøndelag eller på en annen måte være knyttet til fylket. Søknadsfrist er 1. september.

Idrettens Hederskveld 2017

Årets festkveld for idretten i Sør Trøndelag går av stabelen 6. oktober. Sett av datoen nå!

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products